Op 12 juni wordt de Xbox and Bethesda Games Showcase gehouden

Xbox
Op 12 juni is het zover: dan wordt de Xbox and Bethesda Games Showcase weer uitgezonden.

Dat heeft Microsoft aangekondigd. De livestream is op 12 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd te zien op YouTube, Twitch en social media. Tijdens de livestream zijn aankomende games van Xbox Games Studios, Bethesda Softworks en "partners van over heel de wereld" te zien. Meer details zijn er op moment van schrijven niet.

Het is waarschijnlijk dat tijdens deze livestream de eerste uitgebreide gameplay van Bethesda's Starfield wordt getoond. Bethesda gaf eerder al aan dat gameplay van het spel ergens aankomende zomer getoond zou worden. Het spel moet op 11 november uitkomen op Xbox Series X en S en pc.

Elk jaar zenden diverse bedrijven in juni livestreams en presentaties uit in verband met E3. Dit jaar gaat de beurs echter noch fysiek, noch digitaal door. Nintendo en Sony hebben vooralsnog geen soortgelijke presentatie aangekondigd. Wel organiseert Geoff Keighley wederom Summer Game Fest, dat begint met een 'Kick Off Live-show' met diverse aankondigingen. Een datum voor die show is nog niet bekend.